, , ,

VASAROS KAPSULĖS SPINTA

penktadienis, birželio 01, 2018

VASAROS KAPSULĖ

Neatsimenu kada taip džiaugiausi atėjusia vasara. Mėgstu vasarą dėl galimybės nešioti lengvus drabužius, sluoksnių nebuvimo, šilumos ir... pasibaigusios eksperimentinės kapsulės! Apie eksperimentinę kapsulę rašiau čia, o šiandien jau galiu džiaugtis naujais deriniais ir laisve!

Jeigu kas nors dar nėra susipažinęs su kapsulės spintos principu, tai viską paaiškinau šiame įraše. Prieš savaitę dedikavau savo laiką vasaros kapsulės sudarymui. Išsitraukiau visus vasarinius drabužius ir puoliau planuoti vasaros garderobą. 3 mėnesiams parinkau 22 drabužių vienetų, iš kurių galima sudėlioti 75 derinius. Planavau sudaryti 68 derinius, bet paskutinę minutę radau dryžuotus šortus, kuriuos planavau turėti vasaros spintoje.

kapsulės spinta

Nupasakosiu savo spintos situaciją - esu prisipirkusi nemažai marškinėlių, tad vienus dedikavau šiai vasarai, kitus palikau kitiems metams. Dar vienus palikau namų rūbams, kitus stengiuosi parduoti čia. Turiu mažai gerų suknelių, tačiau papildžiau spintą sijonais ir šortais. Buvo dilema ką palikti, o su kuo atsisveikinti iki kito karto. Apsispręsti padėjo tai, kad stengiausi parinkti kuo įvairių drabužių - ilgomis rankovėmis, trumpomis, vėsesniam orui ar vasaros vakarams... Kaip minėjau savo Instagrame, svarbu parinkti drabužius taip, kad jie atitiktų 3 kategorijas: viena kategorija - labiau puošnūs rūbai, antra - universalūs, trečia - laisvalaikio. Šitaip visuomet turėsite ką apsirengti bet kokia proga. Na, galite pasižiūrėti kaip atrodo pilna vasaros kapsulė žemiau.

VASAROS KAPSULĖ

Tikiuosi ši kapsulė įkvėps ir Jus pasidaryti uniformų derinius visai vasarai, dar ne per vėlu! O jeigu abejojate ar Jums tiks kapsulės spintos principai, susipažinkite su mano argumentais čia. Jeigu turite klausimų - pasikalbame komentaruose!

Palaikome ryšį! Tinklaraštį galite sekti per Bloglovin, taip pat kviečiu į Instagram bei Facebook grupę, skirtą šio tinklaraščio skaitytojams ir tiems, kas nori prisijaukinti lėtą gyvenimo būdą.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros