, ,

SPINTOS KAPSULĖ PO 4 METŲ

penktadienis, birželio 03, 2022


Spintos kapsulė – populiarėjantis spintos tvarkymo metodas. Egzistuoja skirtingos spintos kapsulės variacijos. Kažkas bando įsisprausti į 33 drabužių rėmus vienam sezonui, kažkas renka tik bazinių spalvų kapsulę. Papasakosiu apie ką yra kapsulė tradiciniame variante ir kaip su kapsule dirbu aš, po 4 metų eksperimentavimo.

Taikant tradicinį spintos kapsulės metodą, kiekvienam sezonui atrenkamas minimalus drabužių kiekis, o visa kita atidedama kitam sezonui. Joje vyrauja neutralios spalvos: pilka, juoda, balta, tamsiai mėlyna, smėlio ir kt.. Atrinkti drabužiai dera tarpusavyje, yra nedaug aksesuarų ir, mano nuomone, mažai moters energijos. Šios kapsulės viduje retai atsižvelgiama į gyvenimo būdą, gyvenimiškas situacijas ar moters charakteristiką.

Matydama šiuos apribojimus, po 4 metų eksperimentavimo su kapsule, sugalvojau savo koncepciją. Mano požiūrio kapsulė yra liberali drabužių ir spalvų kiekio atžvilgiu. Turi savitą charakterį, kurį, priklausomai nuo gyvenimiškų situacijų, transliuoja moteris. Tokia kapsulė gali būti koketuojanti, kartais melancholiška, o kartais aistringa. Ji patogi arba seksuali, tamsi ir šviesi, blanki, bei ryški, raštuota, vientisa, spalvota, unikali. Kuruodama moterų garderobus, leidžiu joms viską (na, beveik). Sutikrinu sudėtis, medžiagas, siluetus, ilgius; analizuoju tinkamumą pagal figūrą, išvaizdą bei stiliaus DNR. 

Mano manymu, kapsulė turi būti patogi, leisti moteriai žaisti su spalvomis jeigu ji to nori. Neapsiriboti drabužių kiekiu. Tokia spinta yra tvari, nes sąmoningai parenkami drabužiai tarnaus ne vienerius metus, o ir drabužių medžiagos bus kvėpuojančios — natūralios ar pusiau natūralios. O visa kita — galima. Juk kitaip savęs ir nepažinsi, tik būdama atvira eksperimentui ir pokyčiui. Todėl, kapsulė mano pasaulyje yra apie laisvę rinktis tai, kas TAU tinka ir patinka. 


Kiekviena spintos kapsulės istorija prasideda nuo spintos analizės, kitaip dar vadinamos revizija ar detoksu. Kadangi kapsulė rotuojama 4 kartus per metus, spintos analizę patogu daryti kiekvieną sezoną arba bent jau 2 kartus per metus prieš šiltąjį ir šaltąjį sezonus. Analizės metu būtina patikrinti drabužių būklę ir funkcionalumą, taip pat atsižvelgti į bazinių drabužių arsenalą (baziniai pagal spalvą ir formą), kad spintoje netruktų pagrindinių elementų. 

Spintos kapsulė padeda subalansuoti garderobą, atsiriboti nuo sezoninių drabužių ir rinktis tik tai, kas tinka, dera su kitais drabužiais. Spintos kapsulė padeda jaustis harmoningai, pagal savo kūno specifiką, veido bruožus, koloristiką. 

Jei:
– esi už sąmoningą vartojimą ir nori turėti tik reikalingus daiktus, kurie ilgai tarnaus,
– pasimeti tarp savo drabužių – įsigiji ir nežinai kaip derinti, neturi supratimo kas Tau tinka,
– nori žaisti su spalvomis, raštais, aksesuarais, kadangi norisi stilingos spintos,
– nori lengvumo ir aiškumo renkantis derinius kiekvieną dieną,
– nori susipažinti su savimi iš naujo, žydėti,

spintos kapsulė Tau tiks. Teikiu online ir offline kapsulės sudarymo paslaugą ir galiu padėti atsakyti į visus klausimus. Kuruoju Tavo garderobą – atnaujinu jį ir „upliftin'u“. Patariu su figūros tipu, spalvomis, ilgiais/apimtimis. Jei esi pasimetusi arba smalsi kaip galime dirbti kartu, rezervuok nemokamą video konsultaciją su manimi čia arba susipažink su mano paslaugomis čia.

Vadovaujuosi posakiu: „the devil is in the details“ arba kitaip – „detalės sukuria visumą“. Man svarbu, kad mano moterys įsimylėtų save iš naujo, kaip tai padariau aš. Jei domina visas paslaugų spektras , jį rasi čia.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros