,

ŠIUO METU DIEVINU | 4

antradienis, rugpjūčio 08, 2017

natūralus lūpų dažai

Pats metas ŠIUO METU DIEVINU įrašui, kuriame pasidžiaugiu daiktais / produktais namams ir sau pačiai. Šiandien rekomenduoju kosmetikos produktus, kuriuos testuoju visą vasarą. Du produktai iš trijų - lietuvių, trečias - vokiečių.

BIOCOS lūpų balzamas

Anksčiau negalėdavau gyventi be balzamų lūpoms. Atrodė, jeigu nepasitepsiu, tai išdžiūsiu kartu su lūpomis. Dažnai įsigydavau prastos sudėties produktus, vardan greito rezultato. Tačiau, įsibėgėjus natūralumo madai, supratau, kad reikėtų maitinti lūpas gydančiais, maitinančiais dalykais. Nesu kol kas dar natūralių priemonių guru ir netepu lūpų maisto produktais, bet randu alternatyvų, kurios praverčia už namų ribų. Biocos balzamas su šaltalankiu ramina ir gydo lūpas, tad tiktų ir ateinančiam rudeniui, jeigu bus žvarbu.

lūpų balzamas

YOU & OIL aliejus - makiažui valyti

Esu skaičiusi kokią revoluciją padarė faktas, kad makiažą ir, apskritai veido odą tikslinga būtų valyti aliejumi. Cituoju You & Oil ištrauką iš šio straipsnio: Susimaišę su nešvarumais, odos išskiriami riebalai tampa kenksmingu balastu. Jam pašalinti reikalingas šio darinio prigimčiai artimas produktas. Chemijos moksle įrodyta – panašus tirpdo panašų, todėl odai nuodugniai išvalyti reikalingas aliejus. Būtent šis straipsnis įtikino išbandyti aliejų, nes viskas išdėstyti aiškiai ir argumentuotai. Galiu pasakyti, kad oda po tokio valymo yra žymiai glotnesnė (jaučiu kaip ji murkia)!

aliejus makiažui valyti


BENECOS lūpų dažai

Esu lūpų dažų mėgėja. Mano mėgstamiausia spalva - raudona. Žinoma, rimtiems vakarams ar šventėms rinkčiausi patvarų produktą, kuris išlieka ilgiau ir nėra taip greitai suvalgomas, tačiau kasdieną galiu mėgautis natūraliais dalykais. Turiu šios firmos dvi spalvas - raudoną ir spalvą, artimą mano lūpų spalvai. Dingsta nuo lūpų greičiau nei nenatūrali kosmetika, bet viskas ko man reikia - ramybės, kad lūpos būtų ir maitinamos, ir sodrios.

natūralus lūpų dažai


Smagu, kai atrandi tinkančią kosmetiką ir esi ilgą laiką ištikima jai. Noriu išbandyti ir kitus produktus, kurie būtų palankūs mano sveikatai. O gal turite ką rekomenduoti ir Jūs, ką galėčiau išbandyti? Rašykite komentaruose!

ŠIUO METU DIEVINU - tema iš kategorijos NAMAI, apimanti dalykus (daiktus, produktus) mūsų namams ir mums patiems, kuriuos atrandu, dievinu ir rekomenduoju. Tikiuosi, kad kai kurie radiniai sulauks ir Jūsų simpatijų, o galbūt tai bus proga diskusijai ir naujoms pažintims.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros