,

ŠIUO METU DIEVINU | 3

pirmadienis, gegužės 01, 2017

dievinu

Ir vėl su malonumu grįžtų prie ŠIUO METU DIEVINU įrašo, kuriame dalinausi savo atradimais - daiktais / produktais namams ir sau pačiai. Dalykų, kuriais noriu pasidžiaugti - nemažėja, tačiau ši įrašų kategorija stebins Jus rečiau nei kiti įrašai. Jeigu atrandu man tinkančių produktų, neabejoju, jog tam tikrose gyvenimo situacijose jie gali būti naudingi ir kitiems. O atėjus gegužės mėnesiui, norisi kalbėti apie dalykus, padėsiančius atlaikyti oro išdaigas.

***

YOU & OIL drėkinamasis lūpų balzamas

Noriu įprasti gyventi be lūpų tepliojimo, bet kadangi nesu atkakli vandens gėrimo ritualuose, lūpos dažnai išsausėja. Pastebėjau ir tai, kad jos tapo alergiškos tam tikriems kosmetikos produktams. Kai kažkas sualergizuoja, jaučiu didelį diskomfortą ir nežinau ko griebtis. Tačiau alergijai praėjus, turiu rinktis produktus, kurie jau užsitarnavo mano pasitikėjimą. Tai pavyzdžiui, natūralus lūpų balzamas iš minėtų YOU & OIL, kuris pasak gamintojų, maitina ir suteikia energijos lūpoms. Dėl pastarojo akcento abejoju, bet kad, su sausra balzamas susitvarko puikiai, tai faktas. O ypač ramu dėl pakankamai gerų ingredientų. Ketinu išbandyti ir kitus jų produktus, kadangi lūpų balzamas pirktas antrą kartą, metas ištestuoti ką nors kito!

 P.S. Jau pradėjau mokytis prancūzų kalbą su drauge, tad nemiegu, veikiu pagal savo manifestą.

lūpų balzamas


Raktų pakabukai iš Flying Tiger

Mėgstu daiktus, kurie skatina šypsotis. Patinka daiktai, kurie pagaminti tam, kad bylotų apie svarbius dalykus ir tuo pačiu būtų naudingi. Kalbu apie atrastus minimalistinius raktų pakabukus - kiekvienas pakabukas kalba vis kita tema ir apibūdina būsimų raktų paskirtį. Mano raktų pakabukas kalba apie meilės lizdą, bet galima rasti ir kitai paskirčiai tinkamų pakabukų: dviračiui, sandėliukui, svečių raktams ir tt. 

raktų pakabukai

Paveikslų rėmai Ikea

Praktiškai niekada neturėjau aistros ar simpatijos paveikslams, kol neprireikė puošti sienų gražiais dalykais. Mano namuose paveikslai atsiranda lėtai ir palaipsniui. Žinojau, kad kelis iš jų nupiešiu pati, o kituose įrėminsiu atvirukus, talentingų menininkų darbus iš kitų šalių. Tačiau, sunkiausia man yra derinti rėmelius. Vienam kambaryje tik baltos ir auksinės spalvos rėmeliai, kitame kambaryje balti ir juodi, bet pasirodo, ne visi rėmeliai atrodo garbingai. Dažniausiai rėmas atrodo pigiai, net jei jis tiek ir tevertas... Bet, mano džiaugsmui, turiu keletą nebrangių favoritų, kuriuos radau Ikea parduotuvėje. Vėl planuoju rėmelių pirkimą, nes turiu vieną vienišą iliustraciją, kurią noriu pakabinti  virš geltonos sofos ir ieškau dar papildomų iliustracijų, kurios reikštų ką nors ypatingo mūsų namams. 

ikea rėmeliai


Mano mintyse šiuo metu pilna idėjų dėl namų paruošimo pavasariui (gal jis vis dėlto kada nors ateis). Noriu pakeisti spalvų gamą miegamajame, pakabinti kitokias dienines užuolaidas, noriu perorganizuoti virtuvės zoną ir pagalvoti apie prieškambario apstatymą. Linkiu daugiau saulės!

Esi mylima saugoma dievinama puodelis: čia. 

ŠIUO METU DIEVINU - tema iš kategorijos NAMAI, apimanti dalykus (daiktus, produktus) mūsų namams ir mums patiems, kuriuos atrandu, dievinu ir rekomenduoju. Tikiuosi, kad kai kurie radiniai sulauks ir Jūsų simpatijų, o galbūt tai bus proga diskusijai ir naujoms pažintims.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

1 komentarai

  1. Viktorija, išsausėjusias ir jautrias lūpas gali taip pat gelbėti medaus kaukėmis. Jei nesi alergiška, plonu medaus sluoksniu padenk lūpas ir palink 10-15 minučių, o po užtenka tik apsilaižyti :)

    PS. YOU & OIL lūpų balzamas ir man labai patinka.

    AtsakytiPanaikinti

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros