,

5 INSTAGRAM SPALVŲ DEIVĖS

trečiadienis, lapkričio 18, 2015

dievinu instagramas

Ir štai negali išeiti iš namų, nes lyja. Būtent tokiu metu atsiranda žmonių, kurie rudenį tampa apatiškais bei nuobodžiais kompanionais. Dar nė karto nebuvo minties - liūdna, neįdomu, nesmagu. Liūdna būna tik tada, kai pasiilgsti mylimų žmonių, tačiau visumoje, nuotaika - puiki. Gauni gėlių, nusiperki gerą knygą (labai gražios spalvos viršeliu), apie kurią papasakoji Instagrame. 

Darau tai, kas smagu, mokausi to, ko nežinau ir dėlioju idėjas, planus. Na ir žinoma, dar ir Instagramas praskaidrina nuotaiką. Kai norisi saulės ir banalaus, bet staigaus įkvėpimo, atsidarau Instagramą ir pasineriu. Tokiu oru ieškau gyvybingų spalvų, ryškios koloristikos paskyrų ir kurioziškų idėjų. Ką radau, tuo dalinuosi.

@creativekipi

@creativekipi

Mane pavergė šios moters profilio nuotrauka. Prieš trejus metus svajojau turėti tokio tipo nuotrauką savo tinklaraščio profilyje. Pavydžių tiems, kas gyvena spalvotuose miestuose, kur kiekvieno pastato spalva yra iš sodrios vasarinės paletės. San Diego - miestas, pilnas tinkamų fonų fotografavimui.

@hellosaratramp

hellosaratramp

Jeigu gerai mane pažįstate, nesunku atspėti, kodėl nutariau pasidalinti šia paskyra. Ar įžvelgiate nuotraukų koliaže juodą kamuoliuką su ryškiomis akutėmis? Čia mano būsimasis augintinis, todėl ši paskyra ir prikaustė dėmesį. Sara - šios paskyros savininkė, įspūdingai žaidžia su spalvomis ir savo Instagramo profilį paverčia saldainiuku.

@sugarandcloth

sugarandcloth

Ši mergina - mano sena nerūdijanti meilė. Pradėjau sekti jos tinklaraštį nuo pat pirmų dievinu atsiradimo dienų. Ji yra DIY projektų virtuozė, labai skoningos studijos - dirbtuvių savininkė ir apskritai, Ashley yra labai smagi moteris. Ji turi tiek daug revoliucionistinių idėjų... kurios, regis, išdirbtos iki tobulybės. Jei sekate jos insta, sekite ir tinklaraštį.

@dominiquetabrett

dominiquetabrett

Švelnus, sustyguotas iki menkiausios detalės, jaukių nuotraukų rinkinys. Pagrindiniu akcentu tampa švelniai rožinė spalva, kuri nė kiek neerzina, anaiptol - įkvepia. Nuotraukos primena cukraus vatą - skanu žiūrėti.

@uilgoji

uilgoji

Paskutinis lietuviškasis atradimas. Aistė, kuri turi labai gražią paskyrą ir taip pat, rašo tinklaraštį. Kaip ilgai laukiau, kol mūsų aplinkoje atsiras žmonių, kuriems labai rūpi estetika ir... balta spalva. Žmonių, kurių nuotraukas peržvelgusi, galvočiau - kaip nelietuviška, kitaip, užsienietiška. Maniau, jog reikia daryti perversmą Lietuvos rinkoje... Trūksta žmonių, kurie dalintųsi estetiškomis nuotraukomis tiesiog iš telefono arba iš mėgėjiško fotoaparato. Atradau Aistę ir džiaugiuosi, kad perversmas prasideda!

Jeigu žinote lietuvių, kurie turi nuostabių paskyrų Instagrame, pasidalinkite, tegul ir kiti apie juos žino. O jei dar nesekate mano paskyros, tai mielai kviečiu, gal ten rasite ką nors artimo sau - @dievinu.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros