,

INSTAGRAMAS / LT BRANDS

sekmadienis, lapkričio 01, 2015

INSTAGRAMO PENKETUKAS / LT BRANDAI

,,LT BRANDS" - kaip tai netaisyklingai skamba... Bet man patinka angliško žodžio - ,,brand" skambesys ir jį naudoju dažniau, nei - ,,prekinis ženklas". 

Kai vėl nėriau į savo instagramo kelionę - ne nuotraukų skelbti, o studijuoti kitų žmonių paskyras, - radau tikrų perliukų! Tai prekiniai ženklai, kurie labai harmoniškai naudojasi savo instagram paskyromis (mane instagrame galite rasti - @dievinu).

Mielas dalykas ir tas, kad jie yra #newbrand, tad sekti šių paskyrų veiklą yra dar maloniau! Instagramo pradžia visuomet yra sunki, nes nėra susidomėjimo, pasitikėjimo, tačiau palaipsniui, komunikuojant su pasauline auditorija - atsiranda tų, kuriems artimas įmonės/asmens stilius. Taigi, 5 #ltbrandai - naujokai, kurių paskyras įsimylėjau. 


@peachplumpair

Apie Aistės veiklą sužinojau gerokai ankščiau; neužilgo jie jau puikiuosis VAI VAI magazine puslapiuose. Peach Plum Pair estetika, spalvos ir nuoširdumas pavergia ir nuteikia labai pozityviai. Aistės Instagramo istorijos yra labai gyvybingos, nesu dar mačiusi tiek daug spalvų vienoje paskyroje (išskyrus @vaivaimagazine, žinoma), tad jei trūksta įkvėpimo, žinosite ką sekti!

peach plum pair


@t_happen

Dievinu, kai brandai rodo užkulisius - kaip dažo sienas, kuo puošia savo studijas ir tt. Todėl džiugu, jog tai yra rodoma ir nebijoma sugadinti savo įvaizdžio. Things Happen daiktai, o gal tiksliau aksesuarai parodomi kitu kampu ir tai žavi. O ir komentarai prie nuotraukų - perskaitai ir karts nuo karto šypteli.

things happen


@a.go_atelier

Ir visai nesvarbu, kad kai kurios nuotraukos nėra užkulisių, o didelis fotografės ir prekinio ženklo vadės darbo vaisius - nuotraukos įspūdingos. Verčia manyti, jog pasiklydau, tai tikrai ne Lietuva... Prekinis ženklas turi ,,pasakoti" kaip jis yra naudojamas, konsumuojamas ar kitaip panaudojamas. A.GO atelier taip ir daro.

a.go atelier

Ar šie brandai įtikino Jus, kad gera vizualinė medžiaga - raktas į sėkmę? Kad apgalvoti vaizdai ir tekstai - geriausias būdas save reklamuoti? Mane tikrai įtikino. Užsuksiu pas juos ir vėl. Jei žinote gerų pavyzdžių - pasidalinkite!

Jeigu norėtumėte sukurti savo prekiniam ženklui IG strategiją, bet nežinote kuo pritraukti sekėjus bei kokiomis temomis kalbėti - kreipkitės, padėsiu. O daugiau apie Instagramą galite sužinoti čia.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros