, ,

TU GERAI VARAI!

penktadienis, sausio 25, 2019

Dievinu Palaikymas

Šiais metais, kovo mėnesį skaičiuosiu 6-tus tinklaraščio metus. Jeigu kalbėtume metaforiškai, tai einu visiems iš paskos ir pasakoju, kiek daug darbo įdedama į tinklaraščio rašymą, o ką jau kalbėti apie jo plėtojimą. Galėčiau priskirti sau medalį, bet juk yra moterų, kurios rašo dar ilgiau, o ypač - nuosekliau. Yra moterų, kurioms tinklaraštis tampa tikru darbu, už kurį gaunamas atlygis. Tad, vietoj to, kad didžiuočiausi savimi, mieliau pasidžiaugiu savo kolegėmis ir sakau joms - Tu gerai varai!

Kai Instagram'e (IG) nuvilnijo įvairių iniciatyvų banga, pasigedau hashtag'o orientuoto į palaikymą. Kur jei ne IG turime įvairialypių bendruomenių? Kur, jei ne IG galime palaikyti stiprius, tvirtus ryšius ir gerą vibe'ą? Kodėl nekalbame apie abipusę pagalbą, bendradarbiavimus, komplimentus ar virtualų palaikymą? Mano nuomone, jeigu moterys jungtųsi į bendrus projektus, pokalbius, temas, jos kartu spinduliuotų tokia nenugalima jėga! Ir kiek stebuklų būtų galima paleisti į pasaulį!

Tikiu, kad jei pradėsime reikšti savo nuomonę, palaikyti tuos, kurie mums patinka arba turi įtakos mūsų kasdienybei, keičia mūsų požiūrį, tai gyventi ir dirbti mums būtų lengviau - ištransliuotume tik teigiamą energiją. Todėl ne taip seniai sugalvojau hashtagą #tugeraivarai, dedikuotą komplimentų sakymui, palaikymui. Jo dėka parodau kas, mano manymu, yra vertas dėmesio bei argumentuoju kodėl, kad kiti žmonės matytų to žmogaus nuopelnus. O gilesnė žinutė, kuri slypi po šiuo apibūdinimu būtų tokia:  žmonės atsisako svajonių, veiklų - nes niekas jų nemato, žmonės užsiskleidžia savyje, nes niekas jų negirdi, žmonės kompleksuoja, nes pradeda save lyginti su kitais. Moterys tampa varžovėmis, o galėtų būti komanda, moterys pavydi, o galėtų būti partnerėmis. Šis hashtag'as kalba apie vidinę ramybę, individualumą, žavesį, drąsą, gerus žodžius bei darbus.

Dievinu Palaikymas

O pabaigai noriu pasiklausti Jūsų: ar žinote, kad didesnei daliai moterų jų antrų pusių nuomonę kartais tampa kritine, viena svarbiausių ir viską lemiančių? Ir jeigu šios moterys negauna pritarimo ar poros žodžių: super, varyk!, jos nieko ir nedaro. Bėda ta, kad jų antros pusės nedirba srityse, kurios artimos toms moterims, gal net kartais nesuvokia apie ką eina kalba ir kodėl to reikia. Dažnai, jei nėra logiško paaiškinimo (kuris antroms pusėms būtų logiškas), mylimi žmonės nusodina visas moterų svajones. Todėl ir noriu, kad pirmiausia moterys kreiptųsi patarimų ar nuomonės į tuos žmones, kurie sukasi atitinkamoje terpėje. Ko gero, iš tokių žmonių galime išgirsti ne tik: puiki idėja, turėtų būti naudinga!,  tikėtina, kad jie pasistengtų įkvėpti, padrąsintų arba net pasidalintų savo patirtimi. 

Tad, jeigu planuojate ką nors kūrybiško, tai ir apsupkite save jautriomis šiai temai asmenybėmis, kurios suvokia kūrybos palaimą ir kančias. Kuo daugiau su mūsų sritimi susijusių žmonių aplinkui bus, tuo didesnė tikimybė, kad mūsų idėja nepaskęs abejonėse, o bus priimta svarstymui bei analizei. Nuoširdžiai raginu kitą kartą susimastyti - kas Jūsų aplinkoje yra vertas #tugeraivarai komplimento, o ką būtų galima pasikviesti kavos ir paprašyti pagalbos. Tuomet svajoti bus galima tvirčiau ir plačiau.

P.S. Jeigu nežinote, kur tokių palaikančių moterų rasti, junkitės į Dievinu grupę čia, ten yra pulkas nuostabių moterų! Arba gaudykite jas mano Instagrame čia.

Palaikome ryšį! Tinklaraštį galite sekti per Bloglovin, taip pat kviečiu į Instagram bei Facebook grupę, skirtą šio tinklaraščio skaitytojams ir tiems, kas nori prisijaukinti lėtą gyvenimo būdą.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros