,

ŠIUO METU DIEVINU | 11

trečiadienis, rugpjūčio 01, 2018

užrašų knygutė minimalistinė

Rašau Jums paskutinį vasaros mėnesį. Pavasario pabaigoje visuomet bijau, kad vasaros sezonas per greitai baigsis. Jau dabar visur matau raginimus išnaudoti paskutines vasaros dienas, nepraleisti progos išvažiuoti prie jūros ar išsimaudyti ežere. O aš noriu tyliai ramiai pabūti kitame mieste, nebūtinai prie jūros, nebūtinai užsienyje.

Mano mintims reikia ramybės dėl daugelių priežasčių, galbūt labiau reikia dėl to, kad visuomet mąstau. Nepraleidžiu nei vieno vakaro nepagalvojus apie nerimą, darbus ir gyvenimo tikslus. Todėl savo kasdienybę turiu kurti iš pozityvių, teigiamų ir įkvepiančių dalykų. Kartais padeda kai kurie triukai, žmonės, daiktai ar atradimai. Ties atradimais ir sustokime.

Lūpų kontūrų pieštukas | Benecos

Lūpų dažai turi būti kuo geresnės sudėties, nes su kiekvienu patiekalo kąsniu mes praryjame dažus. Dievinu lūpų dažus, mėgstu jais paryškinti subtilų makiažą, todėl ir pradėjau domėtis natūraliomis dažų alternatyvomis. Susiradau gerą lūpų vazeliną (apie mano pasirinkimą rašiau čia), lūpų dažus (apie juos užsiminiau čia) ir lūpų pieštuką. Pastarąjį išbandžiau iš jau pamėgtos Benecos firmos. Kaip priemonė, kuri turi savybę greitai išnykti ar būti suvalgoma, natūraliu pagrindu lūpų pieštukas pranoko mano lūkesčius. Jis nusitrina, bet taip nepastebimai, kad tikrai nereikia teptis antro sluoksnio. O lūpų kontūrų pieštukas ypatingai svarbus, kai lūpas paryškiname sodria spalva.

lūpų pieštukas Benecos


Užrašų knygutė | Morzės Sesės

Šitą gėrį gavau dovanų. Tokios jaukios užrašinės nesu turėjusi. Vieni privalumai - minkštas viršelis, puikus popierius linijomis, skirtukas ir vieta tušinukui įsidėti. Man atrodo, kad jeigu jau renkiesi užrašų knygutę, tai ji turi būti tokia, kurios nenorėtum paleisti iš rankų. Kurios nebūtų gėda išsitraukti iš rankinuko ir pasidėti prieš klientus. Morzės Sesės užrašinės yra dviejų spalvų - balta ir raudona, balta yra nereali, bet tepli, raudona - visuomet puikus akcentas moters gyvenime. Užrašų knygučių turiu tikrai nemažai, bet maloniausia yra ši ir tos, kurias randu Flying Tiger parduotuvėse.

užrašų knygutė

Etiškų prekinių ženklų aplikacija | Good On You

Jeigu kas nors iš Jūsų esate susidomėję spintos kapsule, tvaria mada, tai ši programėlė tikrai Jums patiks. Joje rasite daugiau negu tūkstantį prekinių ženklų, jų aprašymus ir vertinimus, taip pat, alternatyvas iš tvarios mados prekinių ženklų pasiūlos. Jeigu norite pakeisti savo stilių ar pasidomėti - kas mados rinkoje būtų panašus į Zara, H&M, bet orientuotųsi į etiškus sprendimus, pasidomėkite šios programėlės siūlomomis paslaugomis.

good on you app

Ir žinoma, esant tokiems puikiems orams, žmonės limpa, saulė kaitina ir visiems norisi prie jūros, atsigaivinti. O aš, miestietė, noriu vaikščioti įkaitusiu asfaltu, maudytis saulėje ir niekur neskubėti. Ištirpti karštame mieste. Prieš tai pasidažius puikiu lūpų pieštuku ir lūpų dažais, užrašius geras mintis savo užrašų knygutėje, susiradus puikias vasaros sukneles kitam sezonui naujoje programėlėje. Man įdomu, kaip Jums šios rekomendacijos? Gal dar ką nors įdomaus pasiūlytumėte, parašykite komentaruose.

Palaikome ryšį! Sekite mane Instagram, tinklaraščio įrašus gaukite per Bloglovin, junkitės į Facebook grupę, skirtą šio tinklaraščio skaitytojams ir tiems, kas nori prisijaukinti lėtą gyvenimo būdą.

ŠIUO METU DIEVINU - tema iš kategorijos NAMAI, apimanti dalykus (daiktus, produktus, akimirkas) mūsų namams ir mums patiems, kuriuos atrandu, dievinu ir rekomenduoju. Tikiuosi, kad kai kurie radiniai sulauks ir Jūsų simpatijų, o galbūt tai bus proga diskusijai ir naujoms pažintims.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros