, , ,

LENGVŲ KNYGŲ REKOMENDACIJOS

penktadienis, rugpjūčio 10, 2018


Daug nepaprastai gerų dalykų galima pasisemti netgi iš lengvų knygų! Iš meilės knygoms, noriu su Jumis pasidalinti keliais kūriniais, kurie įkvepia, šiek tiek prajuokina, bet dovanoja jaukią pertrauką. Visos kalba apie gražius dalykus įvairia forma. Rekomenduoju šį sąrašą turėti omenyje atostogų metu!

1. Garance Dore Love Style Life - Garance - prancūzė, nenuostabu, kad jos knygoje rasime ne tik stiliaus patarimų, bet ir jos subtilų humoro jausmą. Ši moteris puiki iliustratorė, fotografė ir nuostabi rašytoja, kuri geba kalbėti apie moteriškumą atvirai ir nuoširdžiai. Ši knyga primena apie žavesį, pasakoja apie prancūzes ir jų stilių, parodo triukų ir svarbiausia, moko rūpintis savimi.

2. Jennifer L. Scott - Madam Elegancijos pamokos: 20 stiliaus paslapčių, kurių išmokau gyvendama Paryžiuje - ši knyga apie savigarbą, apie elegancija, manieras. Perskaičiau ją per dvi dienas, nes labai įtraukė! Knyga, pasakojanti apie prancūzų šeimą, estetiką, kokybę: Šios knygos skaitytojos išmoks su džiaugsmu valgyti, rengtis, puoselėti savo išvaizdą ir aplinką, žodžiu, gyventi à la française. Beje, Ieva, mano FB grupės narė, pasidalino šia elektronine knygos versija Dievinu Pokalbiuose.

3. Jennifer L. Scott Kasdienės elegancijos pamokos su Madam Elegancija. Kartais moterys pamiršta - kokios jos gali būti nuostabios! Lengvo turinio knygos keičia požiūrį, ši knyga taip pat. Ji man patiko dėl to subtilumo propagavimo kasdienybėje, dėl žavesio, kurį skleidžia moterys, jei tinkamai tam pasiruošia. Perskaičius šią knygą, ėmiau rečiau kūprintis, pradėjau labiau rūpintis savimi. Apie šią knygą čia

4. Mireille Guiliano Kodėl prancūzės nestorėja - Labai smagus pavadinimas, bet dar smagesnė knyga. Nebūtinai tik toms, kurioms rūpi kūno dailinimas, bet ir toms, kurios nori žinoti daugiau apie meilę sau. Knygoje yra receptų, smagių nutikimų ir teisingų patarimų.

5. Mireille Guiliano Prancūzės gražios visada - Sutinku, mane buvo apsėdusi prancūziška manija, bet iš tikrųjų šiose knygose randu tai, ko kai kuriais atvejais man trūksta: grožio suvokimo, elegancijos, pasitikėjimo savimi, žavesį. Būtent ši knyga skirta vyresnėms damoms, kadangi knygoje apstu patarimų - kaip būti moteriškai kad ir 60-ties. Išties labai teigiamų emocijų knyga, kurią skaitai ir pasižymi - ką turiu įsiminti. Juk moterys gali būti žavingos bet kokio amžiaus! 

6. Dorothea Johnson, Liv Tyler Modernios Manieros - vis dar nepabaigiau skaityti šios knygos, bet galiu sąžiningai rekomenduoti. Etiketas ir moteriškumas, mano manymu, taip pat neatsiejami dalykai. Kai kurių etiketo taisyklių mus moko tėvai, seneliai, su kai kuriomis taisyklėmis susipažįstame per knygas, straipsnius ar matydami, kaip elgiasi kiti žmonės. Mano nuomone, kiekviena moteris turi žinoti kaip elgtis viešumoje, darbo aplinkoje, susirinkimuose, internetinėje erdvėje, nes visa tai formuoja asmenybę, žmogus įgauna pasitikėjimo savimi ir pagarbą iš kitų. Tad, jeigu etiketo tema Jums nauja - ieškokite šios knygos.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros