KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS: ĮKVĖPIMAI

trečiadienis, birželio 18, 2014

kūrybinės dirbtuvės
Nuo pat idėjos pradžios esu ,,apsėsta" dirbtuvių organizavimu, tačiau tai nėra pagrindinis mano darbas. Žmonės sako, kad organizaciniai reikalai aprimo - tai netiesa, jei taip būtų, mes skelbtumėme, kad pasiduodame.

Viskas eina lėtai, bet užtikrintai, o kadangi tai pirmas projektas, kurį organizuojame trise, darome tai laisvu laiku - savaitgaliais. Kaip tik praeitą savaitgalį turėjome antrą susitikimą gražioje senamiesčio kavinėje Pinavija ir smagiai praleidome laiką. Pasidalinome darbais, jau galime didžiuotis savo logo ir plakato pavyzdžiu. Kaupiame daug planuojamų veiklų, galvojame apie dekoracijas, projekto eigą ir visas smulkmenas. Tariuosi dėl vietos renginiui, dėl kviestinių svečių, bet dar tiek daug reikia nuveikti...

Atrodo miglotai? Ką gi, nesu linkus daug kalbėti apie dalykus, kurių dar nėra. Tačiau mes pasiruošusios įgyvendinti šį sumanymą, kad ir kiek reikėtų į tai įdėti mielo darbo. Kas mane taip stumia į priekį, paklausite Jūs manęs... Kartais randu puikią citatą (stay loyal to your creativity, because it's a gift), kurią kur nors pakabinu, kad primintų apie mano talentą. Kartais to pasitikėjimo gaunu iš palaikymo, o kartais tiesiog matau žmones, kurie daro tai, kas teikia jiems laimę, begalinį džiaugsmą ir aš irgi taip noriu!

Randu puikių pavyzdžių internete, kad kūrybingi žmonės vis gi pasuka savo keliu ir veikia tai, ką dievinu daryti. Pradėjau sekti vieną amerikietę tinklaraštininkę - Bri, kuri atrodo tokia jaunatviška, pilna gerų emocijų ir kūrybingumo. Pradėjau pastebėti kokias smagias idėjas ji turi, kad jos organizuojamos dirbtuvės - tikras rojus akims. Nuo to ir prasidėjo mano spontaniški sumanymai. Rašau visą tai ir galvoju: iš kur manyje tiek drąsos ir proveržio judėti, nepasiduoti nepaisant neigiamų dalykų?

Tačiau ne viena aš tokia, turiu puikią komandą! Kai susitinkame aptarti dirbtuves - kokia laimė apima pagalvojus - kokios nuostabios šios merginos, nes jų mintys tiesiog nerealios. Aš viena taip nesugebėčiau. Džiaugiuosi radus laiko parašyti visą tai, tikiuosi per 3 susitikimą mes jau dirbsime kartu namuose, darysime daiktus dirbtuvėms ir toliau po truputį judėsime link pabaigos. 

Žinokite tai nėra lengva, bet tai labai smagu. Ir mes visada laukiame pasiūlymų, laisvų rankų, idėjų ir palaikymo. O ir dar, vis dar ieškome dirbtuvėms patalpų - tad jei kas žino ką nors - siūlykite. Ir neklauskite kam mes visą tai darome - nes mes paklausime - o ką reikšmingo darai Tu savo gyvenime?

Nuotrauka: Ingrida
Sekite naujienas facebooke ir čia.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

5 komentarai

  1. Uh, kaip gera pasibaigus studijoms vėl grįžti prie šiek tiek apleistų dalykų, kaip pvz tavo blogo skaitymo! :) Aš Bri seku jau seniai ir vis tyliai nuryju pavydo sėklą. Žiauriai smagiai ten viskas atrodo :) Ir labai džiugu, kad nusprendei ir tu inicijuoti dirbtuves. Būtų smagu net prisidėti, vasarą daugiau laisvo laiko turėsiu, tad jei reiks pagalbos - sakyk :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Malonu malonu Aure, pasigedau Tavo buvimo internete :) tikrai taip, Bri - viena didelė ir stipri šventė :)) Aš tikiuosi mums pavyks! Labai džiugu, kad siūlai pagalbą, parašysiu Tau į paštą laisvu laiku :))

      Panaikinti
    2. Katik pamačiau, kad organizuojamos Kūrybinės dirbtuvės ir labai susidomėjau :) Gal galit suteikti daugiau informacijos? Ar reikia iš anksto užsiregistruoti? :))

      Panaikinti
    3. Labai džiaugiamės, kad yra noro dalyvauti! Daugiau informacijos galima gauti el. paštu. dievinu.lt@gmail.com :) Vyksta registracija!

      Panaikinti
  2. Katik pamačiau, kad organizuojamos Kūrybinės dirbtuvės ir labai susidomėjau :) Gal galit suteikti daugiau informacijos? Ar reikia iš anksto užsiregistruoti? :))

    AtsakytiPanaikinti

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros