DIEVINU DIRBTUVIŲ DEBIUTAS

šeštadienis, liepos 19, 2014

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas
Praėjo beveik savaitė, o mintyse nauji planai, kiti iššūkiai ir komandos pasiruošimai sekančiam renginiui. Taigi kaip praėjo tos grandiozinės dirbtuvės, organizuotos liepos 13 d.? Sekite tekstą ir nuotraukas, bei laukite dar vieno renginio, kurio datą jau paskelbėme atėjusiems dalyviams. Kitiems pasakysime kelių dienų eigoje. 

Viskas prasidėjo nuo pasiruošimo, kai gaminome pomponus, vėliavas, rengėme desertų stalą, gaminome lemonadą, dekoravome stalus ir puošėme aplinką, kad būtų panaši į dirbtuves. Žmonės pradėjo rinktis dar valanda prieš dirbtuves, nes atvyko iš kitų miestų. 

Gaila, kad tokioje virtinėje nebuvo galima ramiai pasikalbėti, pabūti - nes reikėjo bėgioti. Tačiau tas plušėjimas buvo malonus, kai visi dūzgė kaip bitės vienoje nedidelėje patalpoje.

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas
Kūrybinės Dirbtuvės: DebiutasKūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kai visi susirinko, beliko įkvėpti oro ir pristatyti renginį ir mūsų komandą. Iš tikrųjų net neatsimenu ką sakiau ir ką norėjau pasakyti, bet jaudulys darė savo. Niekada neteko nieko panašaus daryti, o ir kalbėti viešumoje man buvo viena baimė. Skirtumas tas, jog aš dirbtuvėse kalbėjau apie savo aistrą ir kai stipriai tiki savo idėja - net nekyla minčių atsitraukti, o ir baimės būna greitai pamirštamos.


Kai aptariau renginio koncepciją ir tikslus, pradėjome pažintį su dalyviais. Kiekvienas papasakojo apie save, supratau, kad atėję žmonės buvo kartais matomi Dievinu facebook paskyroje, kur tiesiog dalyvavo komentaruose arba ką nors laikino. Tad buvo labai malonu, kad jie atėjo į renginį ir panorėjo gyvai susipažinti.

Kūrybinės Dirbtuvės: DebiutasManau, pirmosios dirbtuvės buvo įspūdingos, įdomios ir netikėtos - pakvietėme talentingą desertų kūrėją - Jekateriną Rymonienę, kuri daugiau nei valandą laiko pasakojo apie savo kūrinį ir aistrą - macarons. Gavome receptų, slaptos informacijos apie jų gamybą, išklausėme šio deserto istoriją ir dar galėjome jų paragauti! Jekaterina atsivežė savo macaronsus tiesiai į renginį, o skonis - tiesiog dieviška, tirpsta burnoje. Ir skonis nepalyginamas su tais sausainiais, kuriuos pardavinėja prekybos centrai.  

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas


Taip pat sužinojome, kad verta dalyvauti Instagram'o rengiamuose konkursuose, kaip ir padarė mūsų kviestinis svečias. Ji dalyvavo maisto konkurse, kur pagal tam tikras temas reikėjo sukurti deserto šedevrą ir jį nufotografuoti. Šią užduotį Jekaterina atliko tobulai, parodė mums savo nuotraukas, o jos tiesiog dieviškos. Neprilygstamos idėjos ir jų išbaigtumas su macarons, pyragu ir pyragėliais. 

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: DebiutasVėliau turėjome pertraukėlę, galėjome paskanauti Beatos vaflių, Dovilės sausainių ir mažų desertelių, bei žinoma, Jekaterinos macarons tobulybių. Atsigėrėme arbatos ir galėjome šiek tiek pabendrauti, aišku trūko to laiko, kurį galėjome paskirti bendravimui, susipažinimui ir diskusijoms. Tačiau visko buvo tiek daug, kad sunku buvo visą tai aprėpti. Tuo labiau, kad tai pirmas kartas ir jei pridaryta klaidų, reikia kitą kartą pasitempti.

Vėliau turėjome pertraukėlę, galėjome paskanauti Beatos vaflių, Dovilės sausainių ir mažų desertelių. Atsigėrėme arbatos ir galėjome šiek tiek pabendrauti, aišku trūko to laiko,
Po pertraukėlės nukulniavome prie stalų vėl, nes reikėjo pristatyti organizatorių pamoką, kurią vedė mūsų Beata. Gaminome dėžutes, kurias galima panaudoti desertams sudėti ar dovanoms pakuoti. Pamoka buvo naudinga, pavyzdžiui: išmokome kaip pasidaryti dėžutę, į kurią mums pakuoja papuošalus Ibero parduotuvės! O vėliau paskelbėme gražiausios dėžutės konkursą, reikėjo pasigaminti pačią mieliausią dėžutę ir jų buvo labai daug! Atrodo kas čia tokio, pasigaminti dėžutę, bet reikėjo ją papuošti ir padaryti taip, kad ji laimėtų, o papuošti dalyvės ohoho kaip moka!

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas
Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas
Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Taigi buvo truputį daugiau garsų, judesio ir darbo - vyko konkursas, o po to anonimiškas balsavimas ir burtų keliu išrinkome laimėtoją - Rositą. Tačiau nepalikome savo svečių nusiminti, nes vistiek visiems išdalinome mažas dovanėles ir užuominas į kitą renginį. Ir ką gi, priartėjome prie renginio pabaigos, bet pasikvietėme visus dalyvius nusifotografuoti bendrai nuotraukai lauke ir išbandyti mūsų kurtą rėmą, individualiai fotosesijai. 
Kūrybinės Dirbtuvės: DebiutasKūrybinės Dirbtuvės: Debiutas

Tad dalyviai gavo žinių, geros nuotaikos ir įspūdžių, dovanų ir nuotraukų. Manau viskas pavyko gerai. O po to dar ir after party padarėme Soul & Pepper bare su Rosita iš Melsvai Žalia blogo, Aurelija iš Idėjų Miškas ir saviškiais. Buvo smagu, buvo daug gerų emocijų, o svarbiausia gavome mielų atsiliepimų ir pasižadėjimų ateiti ir kitą kartą. Džiaugiuosi, kad tai padarėme, nes supratome, jog toks renginys privalo būti mūsų bendruomenėje. Ir nesvarbu kokia bus programa, kviečiami yra visi, nepaisant to, kuo užsiima.

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas


Mūsų planuose yra daug paskaitų, kviestinių svečių ir manau, reikia apie tai dabar užsiminti, kad galima būtų prisivilioti Jus į renginį. Taigi, labai tikiuosi, kad kitose dirbtuvėse bus: pamokos su web dizainu, rankdarbiai, paskaitos apie kavą, psichologiją, sėkmės istorijos ir tt

Kūrybinės Dirbtuvės: Debiutas
Kūrybinės Dirbtuvės turi būti įdomios visiems, tad tikrai dar ne kartą stebinsime, o Jūs sekite visą informaciją! Visas nuotraukas padarė mūsų Ingrida. Sekite naujienas ir dalinkitės šiuo renginiu su draugais, tegul ir jie turi galimybę sudalyvauti Dirbtuvėse!

Daugiau nuotraukų: ČIA.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

2 komentarai

  1. Jak pięknie wszystko przygotowałaś!!! Cudne zdjęcia :) Gratuluję!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dziękuję Ci bardzo :))) Co by ja bez Ciebie :))))

      Panaikinti

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros