,

ŠIUO METU DIEVINU | 2

ketvirtadienis, balandžio 06, 2017

namai dievinu

Praėjo beveik du mėnesiai nuo pirmo ŠIUO METU DIEVINU įrašo, kuriame dalinausi savo atradimais - daiktais / produktais namams. Mane maloniai džiugina tai, kad po kelių mėnesių produktų testavimo, dalykų, kuriuos galėčiau Jums rekomenduoti - vis daugėja. O ypač smagu, kad šiandienos favoritai įsilieja į pavasario sezoną, kuomet norime gauti daugiau gėlių ir komplimentų.

***
HÅNDSÆBE skystas muilas iš Flying Tiger

Be parabenų. Kvepia vyšniomis. Parduotuvėje uostėme su drauge levandų kvapo variantą, bet paliko neigiamą įspūdį ir antrą šio muilo buteliuką pirkau vėl gi - cherry blossom kvapo. Naudoju virtuvėje, o kartais net nustembu - kas čia taip maloniai kvepia? O pasirodo, kad paliečiau veidą rankomis, kurios ką tik buvo nuplautos vyšniomis - pavasariu.

dievinu namai


HAY virtuvinės žirklės iš Skandiamo

Šios žirklės buvo kone kiekviename skandinaviškame tinklaraštyje ir manau, jos vis dar atsiranda skandinaviško stiliaus mėgėjų namuose. Sakoma, negalima dovanoti žirklių - bet gavau ir esu labai patenkinta šių žirklių kokybe. Turėti atskiras žirkles gėlėms ar augalams apkirpti - gal tai prabanga, kadangi šios žirklės yra virtuvinės... Tačiau man tai yra patogumas - komfortas, o šių žirklių išvaizda sukelia pavasarines asociacijas - pavasariniai gėlių, augalų persodinimai; gėlių priežiūra; drėgna žemė; romantiškas gėlininkės vaidmuo.

dievinu namai


LABAS, GRAŽUOLE! puodelis iš Dievinu

Truputį egoistiška, bet esu nuomonės, kad būtina dalintis laime, kad ir kokia ji būtų. Kaip ir minėjau įrašo pradžioje, rekomenduojami ir šiuo metu dievinami daiktai arba pataiko į pavasario temą, arba skirti komplimentų kategorijai. Šis puodelis neabejotinai priskiriamas komplimentų grupei - tokius žodžius - Labas, gražuole! dažnai girdžiu iš savo meilės. Puodelis ne tik vienas mėgstamiausių, bet primina apie brangias akimirkas, iš kurių, kaip jau supratote, susideda mano laimė. 200 ml rytinio ūpo arba vakarinio žavesio, kai trokštu kavos. Ir tikiu, kad tokios smulkmenos ar malonumai reikalingi tam, kad primintų mums, jog esame nuostabios, net jeigu būname kritiškos savo išvaizdai ar asmenybei.

dievinu puodeliai

Pastebėjau, kad pavasaris ne tik sužadina moteriškumą, bet ir pažadina norą tvarkytis ir tvarkyti, pavyzdžiui - susitvarkyti gyvenimą. Išpildyti senus pažadus, kuriuos pačios sau pažadėjome ir nueiti ten, kur jau seniai nedrįstame, o gal žengti žingsnį svajonių link ir nebijoti būti savimi - nuostabia moterimi. Linkiu gražios savaitės!

ŠIUO METU DIEVINU - tema iš kategorijos NAMAI, apimanti dalykus (daiktus, produktus) mūsų namams, kuriuos atrandu, dievinu ir rekomenduoju. Tikiuosi, kad kai kurie radiniai sulauks ir Jūsų simpatijų, o galbūt tai bus proga diskusijai ir naujoms pažintims.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros