,

YRA PARDUOTUVĖ

pirmadienis, kovo 07, 2016

dekoruoti puodeliai

Sukuosi darbų verpete ir nespėju Jums pranešti puikių naujienų... Kovo 3 d. mano Dievinu.lt ir visai veiklai, susijusiai su šiuo „prekiniu ženklu“, sukako 3 metai! Šampano nešoviau, visa šventė bus atostogų metu, kurių laukiau 2 metus... 

Rašiau įraše prieš tai, jog žadu atidaryti online parduotuvę, kurioje bus puodelių ir kitų grožių namams... Taigi, parduotuvės atidarymas vyko per Dievinu gimtadienį, praeitą ketvirtadienį. Kviečiu apžiūrėti: www.dievinudesign.lt. Plojimai!

dievinu parduotuvėDžiaugiuosi šiuo nauju etapu; labai smagiai dirbosi prie svetainės (nors reikalauja daug kantrybės ir laiko). Nuo šiol priimti užsakymus ypač paprasta ir man - maloniau. Visa informacija lengvai pasiekiama ir viskas nuodugniai aprašyta, surašyta, kad visi rastų atsakymus į rūpimus klausimus!

Tą pačią gimtadienio dieną pranešiau visiems naujienlaiškio prenumeratoriams apie parduotuvės atidarymą ir išsiunčiau po dovana. Tačiau, noriu džiuginti ir savo tinklaraščio skaitytojus, tad tik Jums dovanoju 10% nuolaidą* apsipirkimui parduotuvėje - svetainėje. Kupono kodas: DIEVINU DOVANAS. Šį kodą reikia įrašyti Dievinu Design parduotuvėje, užsakymo puslapyje, po to, kai sudėjote visas savo prekes į virtualų krepšelį. P.S. Jei jau pirkote iš manęs kokį nors grožį, labai apsidžiaugsiu radusi komplimentų po prekėmis!

dievinu parduotuve

---
KOKIE DIEVINU PLANAI?

Apie planus reikia garsiai šnekėti, bet turite pasirinkti tinkamą žmogų planams pasakoti. Mano žmogus visada buvo ir bus - mano draugas. Jis ir kokybės vadovas, ir technologas, ir inžinierius kartu su mechaniku; jis support'as ir master of approval, ir  begalė kitų vaidmenų. Per tuos 3 metus jis matė visko, matėte viską ir Jūs. 

Vienu didžiausiu noru yra - sutvarkyti savo DIEVINU prekinį ženklą, pristatyti naujus produktus ir pagaliau įgyvendinti kai kuriuos sumanymus, kurie tūno manyje. 

O iš kur aš semiuosi idėjų ir polėkio? Iš aplinkos, iš knygų, iš džiaugsmo, kuris apima dovanojant žmonėms gerą nuotaiką, gražų daiktą ir puošiant jų namus. Jei ankščiau man nusvirdavo rankos, nes nemačiau kur link einu, tai dabar aš viską suprantu ir matau į ką gali peraugti mano dievinamas DIEVINU. Net kai pasakoju apie tai, manyje tiek emocijų, kad rodos tuoj susigraudinsiu ir vartaliuosiuos ant grindų iš tos laimės būsenos, kad greitai man visą tai pavyks!

dievinu gimtadienis

Taigi, kol kas prekiauju puodeliais, ruošiu naujas kolekcijas, kad dekoruojami puodeliai būtų vienetiniai ir nepakartojami. Vėliau, kai susitvarkys kai kurie dalykai, planuoju įvesti į parduotuvę virtuvei skirtus daiktus (kuriuos pati gaminsiu) ir daiktus namams. Planuose yra - prekinio ženklo dizaino keitimas, visokios akcijos atrakcijos ir bendradarbiavimai!

Labai lauksiu Jūsų atsiliepimų ar komentarų, visada smagu sulaukti pastebėjimų ar palaikymo žiupsnelį. O ir dar, planuose yra tekstai, skirti prekiniam ženklui, nugulę į spcialųjį dienoraštį, kurį galite sekti per Bloglovin čia. Ačiū! O dabar palinkėsiu sau nerealių atostogų su meile ir pagaliau šauto šampano už visus 3 metus. Dėkoju už laiką kartu!


* Nuolaidos taikomos tik puodelių vertei, nesumuojamos, netaikomos išpardavimo prekėms ir galioja mėnesį nuo įrašo paskelbimo dienos. 

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros