, ,

ANTROSIOS SPINTOS KAPSULĖS DIRBTUVĖS

trečiadienis, rugsėjo 28, 2022


Antrąsias dirbtuves organizavau naudodamasi šūkiu: „Paruoškime rudens kapsulę kartu”. Po pirmųjų spintos kapsulės dirbtuvių sudėliojau nemažai analitikos ir nusprendžiau tobulinti dirbtuvių sandarą, informacijos pateikimą. Tačiau tema išliko ta pati, nes moterims įdomu, kaip galima išnaudoti savo spintos potencialą.

Spintos Kapsulės Dirbtuvės spalio 6 d. buvo intensyvios. Jų metu dėsčiau teorinę paskaitą kaip pereiti prie Spintos Kapsulės metodo, kuo jis ypatingas ir kodėl aš jį rekomenduoju savo klientėms. Spintos kapsulė yra ne tik apie minimalizmą ir bazines spalvas. Man buvo svarbu, kad moterys suprastų, jog kapsulė gali būti kuriama bet kokiame stiliuje. Taip pat, papasakojau kaip tarpusavyje derinti įvairias spalvas ir raštus. Mokėmės atpažinti stilius, nagrinėti spalvas ir darėme užduotis. Skaičiavome savo užimtumą, kad galima būtų apskaičiuoti kiek drabužių reikės vienam sezonui. 



Moterys išėjo su planu kaip paruošti spintos kapsulę ir kupinos įkvėpimo keisti savo spintos įpročius į gerąją pusę. Spintos reikalai neturi apsunkinti mūsų gyvenimo, jie skirti džiuginti, įkvėpti ir padėti mums skleisti žinią apie mūsų unikalias asmenybes. Žemiau galite peržiūrėti rengenio akimirkas.

Jeigu norite tokio renginio uždaroje moterų grupėje ar įmonės darbuotojų rate, galiu organizuoti. Susisiekite el. paštu: viktorija@dievinu.lt

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros