,

ŠIUO METU DIEVINU | 5

trečiadienis, spalio 18, 2017

kruasanai

Gyveni tarp savo mylimų sienų ir kartais net nepastebi aplinkui esančių daiktų. Visi dalykai, kuriuos turime namuose lyg susitapatina su žmonėmis, kurie gyvena šioje erdvėje. Praeina mėnuo ir tik tada pastebi, kad namuose pagausėjo įvairių priemonių, niekučių ir daiktų, kurie kelia sentimentus. Todėl, vardan to, kad mūsų butuose ar namuose būtų kuo mažiau nereikalingų daiktų, šiame ŠIUO METU DIEVINU įraše kalbėsiu tik apie vieną produktą, o likusieji du dalykai bus skoniui ir laisvalaikiui.

ORGANIC SHOP dušo želė

Pirmąkart šią priemonę gavau dovanų, maniau, jog nepatiks ir skeptiškai žiūrėjau į naujovę vonios stalčiuje (esu ištikima ilgai naudojamiems produktams). Tačiau, po pirmo buteliuko išnaudojimo, nusipirkau dar vieną tokį. Pakerėjo viskas - poveikis, kvapas, sudėtis ir buteliuko tipas. Tik prie vieno dalyko nepriprantu, tai - konsistencija, kuri visai nepanaši į kitų produktų - labai švelniai putojasi. Nepaisant to, įžvelgiu tame pliusą - kuo mažiau putojasi, tuo mažiau kenksmingų dalykų sudėtyje. Šių priemonių liniją galima rasti Maximoje ar Droge.

dušo želė organic shop

Prancūziški rageliai iš MINDAUGO KEPYKLOS

Jeigu kas paklaustų iš ko susideda idealūs savaitgalio pusryčiai, tai nė nemirktelėjus atsakyčiau, jog tai bus rageliai iš Mindaugo Kepyklos, naminis džemas, sūriai, džiovintos figos ir prossciutto kumpis. Nesiliauju džiaugtis, kad mano rajone yra vieta, kur galima rasti nepakartojamų sviestinių kruasanų (regis, vieni skaniausių). Juos ragaudama, jaučiuosi kaip tikra prancūzė, pusryčių metu besimėgaujanti sviestiniu rageliu, kava ir prancūzų kalba, kuria kalba croissant! Nėra jokios kitos bandelės (nors, tokio rafinuoto kepinio nesinori vadinti bandele), kuria taip žavėčiausi! O ir šiaip, nesu bandelių mėgėja, tad mano meilė prancūziškiems rageliams yra tyra ir tikra.

prancūziški rageliai mindaugo kepykla

KNYGŲ SKAITYMAS prieš miegą

Bent du puslapiai prieš miegą. O kai pasižadi, kad perskaitysi po 2-3 puslapius kelis vakarus iš eilės, įgauni įprotį skaitymui ir regis, negali praleisti vakaro, kuomet į rankas nepapultų kokia nors knyga. Ir nesvarbu kokio pavidalo ta knyga, o gal tai kindle? Neseniai skaičiau elektroninę knygą apie vyrus ir moteris, o dabar skaitau popierinę apie vyrus. Mane labai domina vyrų ir moterų santykių psichologija, tad pasineriu į tai stačia galva. Dar pridursiu, kad nėra nieko geresnio, nei tarp darbų rasti pusvalandį pertraukai - tuomet nueiti į artimiausią kavinukę kavos, pasiimti savo skaityklę ir pajusti kas yra laimė. Nes man laimę rasti nesunku, ją dažniausiai užgeriu saldžia kava ir traukiu į save sakinius iš skaitomų kūrinių. O ir sakoma, kad knygos padeda lengviau užmigti.

skaitymas

Kartais man atrodo, kad žmonės turi per daug daiktų, per daug įsipareigojimų ir tikslų, todėl būtina rasti būdų, kaip galima būtų džiaugtis nematerialiais dalykais. Skolintos knygos, maistas, kuris, kad ir vartojamas su pasimėgavimu, bet greitai dingsta. Tikiuosi, kad rasite sau tinkamą kūrinį vakariniams pasimatymams su savimi ir taip pat, atrasite naujus skonius bei tai, kas prigis Jums ilgam (ko nereikėtų taip dažnai keisti).

ŠIUO METU DIEVINU - tema iš kategorijos NAMAI, apimanti dalykus (daiktus, produktus) mūsų namams ir mums patiems, kuriuos atrandu, dievinu ir rekomenduoju. Tikiuosi, kad kai kurie radiniai sulauks ir Jūsų simpatijų, o galbūt tai bus proga diskusijai ir naujoms pažintims.

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

2 komentarai

  1. Oi, taip, knygai rasti minutę yra pasakiška! Kartais pagalvoji, kiek daug duoda gera knyga - lavina vaizduotę, kūrybiškumą, leidžia išmokti valdyti rašymo stilių ir net gramatiką. Čia reikėjo ir sau tą priminti, nes kai pavargstu nuo informacijos srauto ir žmonių keliauju į knygų pasaulį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jurgita! Kaip teisingai pasakei! Pritariu kiekvienam žodžiui! :) Ačiū, kad priminei ir man kai ką!

      Panaikinti

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros