,

PIKNIKO SCENARIJUS

penktadienis, rugpjūčio 21, 2015

piknikas

Geriausias ir universalus būdas mėgautis maistu ir draugų būriu yra - piknikas. Niekada nenusibosta, visada įmanoma surengti, net ir žiemą! Dievinu piknikus, bet jų taip mažai mano gyvenime... O viskas dėl to, kad trūksta idėjų kaip surengti ir ką paruošti. 

Piknikas tai maža dienos šventė, kuomet būna ne tik skanu, bet ir linksma, smagu ir svarbiausia, galima lėtai mėgautis vasara ar kitu metų laiku. Mūsų VAI VAI žurnalo komanda surengė tobulą pikniko scenarijų ir jį aprašė el. žurnale su maisto receptais.


Noriu pasidalinti nuostabiomis Jorigės nuotraukomis ir maisto idėjomis nuo stebukladarės Ievos. Šiam piknikui Ieva paruošė bananų duoną su šokoladu; crostini su kinkanais, saulės džiovintais pomidorais ir rukola; pomidorinius pyragėlius bei sluoksniuotus tešlos krepšelius su brokoliais ir mėlynuoju sūriu. Akimis perbėgus per šiuos užkandžių pavadinimus, darosi aišku - pasirinkome tobulo skonio maistą mūsų piknikui. Piknike taip pat sudalyvavo Fit Food kokteiliai ir daiktai iš Tiger parduotuvės. Pikniko receptų ieškokite žurnale nuo 80 puslapio. Nuoroda čia.


Norėjome parodyti, jog ir paprastą darbo dieną galima rinktis pietus ar vakarienę gamtoje. Svarbiausia, nusiteikti lėtai vartoti maistą ir džiaugtis ,,šia akimirka". Net jei vasara jau į pabaigą, lai rudenį būna romantiški piknikai! Kaip vyko šio pikniko fotosesija, galite pamatyti video čia. Buvo smagu, ačiū prisijungusiems prie pikniko įgyvendinimo. 

Nuotraukos Jorigė Kuzmaitė

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros