DIRBTUVIŲ DEKORACIJOS

sekmadienis, birželio 29, 2014

dievinu pieštukai
Jei manęs nėra čia, tai reiškia, jog sėdžiu facebooke. O jei rimtai, blogo įrašams ruošiuosi labai atsakingai ir vien dėl to jie yra rečiau skelbiami, nes reikia ruoštis

Mes ruošiamės kūrybinėms dirbtuvėms ir pagaliau yra vertų dėmesio naujienų ir nutikimų! Gavome patalpas visai šalia Katedros aikštės, jaukioje aplinkoje, kur įžengus - iš karto atsipalaiduoji. Tai buvo bene svarbiausias uždavinys, todėl dėkojame Gintarei, kad priims mus Love Social Media būstinėje. 

dievinu kūrybinės dirbtuvės

Šią savaitę susitikome gaminti dekoracijas. Veiksmas vyko mano kambaryje, dirbome visą pusdienį, stengiamės dėl kiekvienos detalės ir toliau šturmavome mintis. Dabar jau apima malonus jausmas, kad mūsų dirbtuvės įgauna formą, kad žmonės tiki, džiaugiasi, nori dalyvauti. O ir aš neriuosi iš kailio, kad tik viskas klostytųsi puikiai ir taip, kad patiktų visiems. 

dievinu kūrybinės dirbtuvės

Sunkiausia užduotis yra - suderinti laiką, suvokti darbų eiliškumą, suprasti savo pajėgumus ir tvirtai žinoti kokia yra dirbtuvių vizija. Nepakanka tik galvoti, kad viskas bus gerai, nes čia svarbi kiekviena detalė. Visas renginys susideda iš labai smulkių sudedamųjų dalių ir viskas yra svarbu. Apgalvojame strategiją nuo pat pirmos akimirkos kai reikės Jus visus pasitikti iki pat pabaigos - ruošiamės atsakingai. 

dievinu kūrybinės dirbtuvės


Net tai, ką įsivaizduojame - mums pavyksta įgyvendinti realybėje. Nors prisipažinsiu, trūksta priemonių, o viską darome iš savo lėšų. Nebus imamas mokestis už įėjimą, bus tik registracija paštu, kad nepasimestumėte visi. Priemones kiekvienam renginiui reikės atsinešti su savimi, tačiau ką garantuosime mes? 

dievinu kūrybinės dirbtuvėsMes tikrai turime ką pasiūlyti, nuo darbelių ir pamokų iki dovanų, nuo įkvėpimo iki naujų pažinčių, nuo geros nuotaikos iki bendruomenės sukūrimo. Gal viskas atrodo kaip chaosas, bet neišsigąskite, tai tik iliuzija, mūsų galvose yra kuo rimčiausia strategija ir visi žingsniai, tik atskleisti jų dar nenorime. 

dievinu kūrybinės dirbtuvės


Ir dar vienas svarbus aspektas, dirbtuvės vyks sekmadieniais, kelis ar porą kartų per visą mėnesį. Šį kartą orientuojamės šioms datoms: liepos 13 arba liepos 20 dienoms. Lauksime Jūsų visų! Kol kas paliekame daug paslapčių ir einame toliau darbuotis!

dirbtuvės

dievinu kūrybinės dirbtuvėsNuotraukos: Ingrida. Visa info facebooke. Iki susitikimo!

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

2 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros