,

GREITOS DOVANOS VALENTINO DIENAI

antradienis, vasario 11, 2014

dovana valentino dienai, paprasta
Kadangi visi ruošiasi Meilės šventei, aš galvoju - palauks. O jeigu rimtai, Valentino diena man - tiesiog diena, pilna simbolikos. Bet sutikite, žmonės tą dieną laimingesni, šypsosi visi kartu, nes tai diena, kuomet galima visiems bendrai juoktis, šypsotis ir švytėti, ir neatrodyti keistai.

Man ši diena priimtina vien tik dėl emocijų, kai gali savo darbais nustebinti ne tik vyrą / moterį, bet ir tėvus, gimines, draugus. Tai turi būti visų žmonių šventė, o ne vien tik porų. Todėl, mano įrašas skirtas visiems, kurie nori pradžiuginti brangiausius žmones, bet turi tam mažai laiko. Padėsiu Jums nustebinti savo artimuosius ir sutaupyti brangaus laiko!

Štai dovanų idėjos, kurias galbūt yra sudėtinga padaryti, bet čia tik idėjos. facebooke man parašė labai miela skaitytoja Erika, prašė padėti sugalvoti paprastą rankų darbo dovaną, tai bendromis jėgomis iškilo labai daug idėjų, užtenka tik pasufleruoti. Todėl šiuos visus pavyzdžius Jums tik sufleruoju! Nuorodų į šias nuotraukas ieškokite žodžiuose.
  1. Nusiperkate kamštinių padėkliukų ir akrilinių dažų širdelėms piešti. Padėkliukai bus tinkami prie puodelių arba galima juos naudoti daiktams sudėti.
  2. Jausmų grafikas! Tereikia rėmelio, flomasterių ir popieriaus - Jūsų jausmų grafikas parodo vis aukštyn kylančią kreivę - liepsnojančią meilę!
  3. Jeigu Jūsų brangus žmogus groja gitara, padovanokite gražų mediatorių arba išdekoruokite jį.
  4. Galite iškirpti iš odos lopinėlių širdies formos detales ir jas išdekoruoti svarbiais simboliais. Naudoti kaip raktų pakabuką.
  5. Nupirkite pagaliukų nuo ledų, rasite rankų darbelių parduotuvėje ir sudėję juos visus kartu, užklijuokite ant jų brangią nuotrauką, po to sukirpkite palei pagaliukų kraštus ir turėsite savotišką dėlionę.
  6. Nusipirkite vaikystės gumos ir įspauskite ką nors ant jų - žodį ar simbolį. Bus be proto originali guma!
Greitos Dovanos Valentino Dienai

7.  Jeigu turite smagių sausainių formelių - iškepkite sausainių, pyragą. Saldėsiai - visada gera išeitis.
8.  Personalizuotos atvirutės - originalumui nėra ribų.
9.  Piešiniai ant audinio - piešti galima tam skirtais dažais, o idėjų citatoms ar piešiniams yra be proto daug!
10. Vėl atvirutės idėja - dar vienas būdas pasveikinti ne sms žinute.
11. Paveikslas su gražia citata.
12. Tokį paveikslą su daug bučkių pati esu dovanojus! Pasidažome merginos ir bučiuojame visą baltą lapą. Ne, tai ne nesveika, tai smagu :))

Greitos Dovanos Valentino Dienai
13.  Papuoškite savo pagalves gražiomis detalėmis arba padovanokite tokią kam nors. Abejingų neliks, pati tokios norėčiau!
14.  Padovanokite šūsnį balionų, nusipieškite ką nors ant jų, perduokite žinutę ore.
15. Paruoškite skanesnių spragėsių! Apliekite kondensuotu pienu, apibarstykite juos pabarstukais širdies forma!
16. Raskite širdies formos augalų, gėlių ir tai irgi bus graži dovana!
17. Pasigaminkite magnetukų arba padovanokite žmonėms, kuriems jų reikia, nes dažnai magnetukai nėra toks būtinas daiktas.
18. Nupirkite ką nors saldaus, medaus ar uogienės ir pridėkite mažą, originalią atvirutę šalia.

Greitos Dovanos Valentino Dienai
Paruoškite smagių staigmenų, netikėtų sprendimų, bei daug saldumynų. Pagaminkite skanius pietūs ar vakarienę, bet simboliškai, pavyzdžiui iškepkite širdies formos mini picas.

Greitos Dovanos Valentino Dienai
O jeigu netinka visi minėti pavyzdžiai, galima padovanoti suasmenintą puodelį arba medinį padėkliuką iš uosio su asmenine žinute. Kas, jeigu ne puodelis Jus lydi kiekvieną mielą dieną, net ir Vasario 14. Puodelį galite užsisakyti el. paštu: dievinu.lt@gmail.com

O aš jau bėgu ir linkiu svarbiausio - turėti drąsos įsimylėti, mylėti ir būti gerais savo mylimiausiems. 

Su meile,
Jūsų Viktorija

ŽEMIAU RASI PANAŠIŲ TEKSTŲ

0 komentarai

PRENUMERUOK ĮRAŠUS

Gauk naują įrašą tiesiai į pašto dėžutę ir skaityk prie kavos.

30 d. peržiūros